نائب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر کرج، گفت: در صورت تدوین اصولی و همه جانبه، تدوین سند چشم انداز توسعه می تواند، ساختارهای شهری را بهبود بخشد.
فاطمه اسکندری در جلسه شورای برنامه ریزی با بیان این مطلب افزود: " سند چشم انداز توسعه " دورنگر اما واقع گرایانه است.
فاطمه اسکندری، تاکید کرد: کرج برای رشد در عرصه های مختلف نیاز به بهره گیری از استراتژی های " سند جامع شهری " دارد.
وی با بیان اینکه، مجموعه مسائل و موضوعات شهری در پیوستگی با یکدیگر هستند، عنوان کرد: چیدمان و سیستم شهر به گونه ای است که کارکرد هر مجموعه بر مجموعه دیگر تاثیر می گذارد و همین امر نیز نیاز به برنامه ریزی یکپارچه در امور شهری را دو چندان می کند.
اسکندری، اظهارداشت: با توجه به موضوع عنوان شده، سیاست گذاری برای تهیه سند جامع شهری که با محور مدیریت شهری تدوین شود، لازم و ضروری است زیرا این مهم امکان اجرای اهداف کوتاه و بلند مدت را در زمان معین فراهم می کند و به نوعی نقشه حرکت در مسیر توسعه، عمران و آبادنی را برای مدیران شهری ترسیم می کند.
تعیین استراتژی های اقتصاد در سند جامع شهری
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر کرج در ادامه بر ضرورت تمام شمول بودن طرح جامع شهری تاکید کرد و گفت: تعیین استراتژی های اقتصاد در" سند چشم انداز جامع توسعه شهری " امری مهم و ضروری است و می توان گفت با تحقق این مهم اهداف مالی مدیریت شهری تامین و به دنبال آن اجرای طرح های خرد و کلان در مسیر اجرا قرار می گیرد.
اسکندری، اظهارداشت: در این راستا تعیین سیاست هایی که منجر به بهبود سرمایه گذاری شود نیز به جد لحاظ شود.
وی با بیان اینکه، مدیریت شهری بزرگترین دستگاه اجرایی شهر است بر ضرورت فراهم آوردن تسهیلات و امکانات بهینه از سوی این مجموعه خدمات رسان شهری تاکید کرد و گفت: برای ارائه بهترین نوع خدمت رسانی به برنامه ریزی جامع و تمام شمول نیاز داریم و بر این اساس می توان گفت، تدوین برنامه های جامع، هدفمند و بلند مدت در تحقق این امر کارساز است.
این عضو شورای شهر با تاکید بر ضرورت جاری کردن مدیریت نوین اظهارداشت: تحقق این مهم رسیدن به هدف را به نحو مطلوبی میسر می کند.
اسکندری افزود: با تعیین چاچوب ها و استراتژی ها در قالب " سند جامع شهری " می توان اصول و معیار خاصی را برای جهت گیری ها و سیاست های اجرایی در شهر تعریف کرد که مدیریت بهتر کلان شهری از بارزترین خروجی های آن است.
وی گفت: افزایش رفاه، ایجاد شهری زیبا، زمینه سازی برای حمل و نقل بهتر، بهبود تصمیمات برنامه ریزی و مدیریت بهتر از دیگر تبعات مثبت اجرای طرح تدوین " سند جامع شهری " است.